HACCP is sinds 1995 verplicht gesteld in het kader van Europese Wetgeving voor elk bedrijf dat zich op een of andere manier bezig houdt met voeding. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Vrij vertaald: een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden.
Een van de belangrijkste peilers van HACCP is de H van Hygiëne, het reinigen en desinfecteren of zoals men zelf zegt het schoonmaken. Schoonmaak is een structureel onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Het zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen om te groeien. Goed schoonmaken betekent daarbij dat alles volgens een schema uitgevoerd moet worden, waarbij kruisbesmetting absoluut vermeden moet worden.
Groeneweg bezit de benodigde certificaten én de juiste ervaring om volgens de HACCP norm bedrijfskantines, restaurants en andere voedselomgevingen schoon en hygiënisch te houden.
Meer informatie?
Ga naar boven
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website.
Cookies voor het analyseren van onze website.