Total Facility Groupwabred holding logo1 groenweg smb gcm systemselmetgroeneweg dienstenrelamp service nederland   logo skb gekleurd

basis foto

Werving en selectie

Bent u niet op zoek naar tijdelijk maar naar vast personeel dan kunt u ook bij Groeneweg Diensten terecht. Onze werkwijze is hier in feite hetzelfde als bij het leveren van tijdelijk personeel. Dat wil zeggen... een uiterst scherp selectietraject dat geheel en al is toegespitst op úw wensen en volledig aansluit op úw bedrijfscultuur. Ook waar het gaat om vervanging of uitbreiding van uw personeelsbestand bieden wij uitkomst.

Detachering

Het kan voorkomen dat u, vanwege extra drukte (of andere omstandigheden), een tijdelijke uitbreiding nodig hebt. Zeker wanneer het specialistische werkzaamheden betreft wilt u het risico van flexibele arbeid zo veel mogelijk indammen. Natuurlijk kunt u zelf gaan werven en selecteren maar zo'n proces is tijdrovend en arbeidsintensief. Ook dan hebben wij voor u de ideale oplossing, te weten, detachering. Hierdoor heeft u geen medewerker op contract, maar is het risico dat de medewerker zonder opzegtermijn, kan stoppen uitgesloten.

Payrolling

Het aanbieden van een contract aan nieuw verworven personeel kan behoorlijk risicovol zijn. U kent uw nieuwe medewerker nauwelijks en u heeft op het moment van werving wellicht weinig zicht op de duur van de geboden arbeid. Daarnaast zijn er ook nog eens vele administratieve en andere tijdrovende zaken die geregeld moeten worden. Payrolling biedt u een flexibele oplossing die een groot aantal voordelen met zich meebrengt. In feite komt het er op neer dat u uw nieuwe medewerker van ons 'leent'. U hoeft dus géén contract aan te bieden voor een vaststaande periode en een vast aantal uren. Zonder enig risico kunt u dus gebruik maken van de diensten van deze medewerker.

Meer informatie?

 1. Voorkeur voor contact via
  Invalid Input
 2. Naam(*)
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. E-mail(*)
  Invalid Input

Groeneweg Schoonmaakbedrijf

Wij zijn u graag van dienst!

E-mail
info@groeneweg-smb.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor

Ga naar boven
JSN Blank template designed by JoomlaShine.com