Total Facility Groupwabred holding logo1 groenweg smb gcm systemselmetgroeneweg dienstenrelamp service nederland   logo skb gekleurd

Groeneweg BV biedt verschillende mogelijkheden om ook uw bedrijfspand schoon te houden. Ook het onderhouden en reinigen van glas- en gevels is ons toevertrouwd.

Onder glasbewassing verstaan wij het periodiek reinigen van alle glasoppervlakten van uw pand(en). Dit wordt te allen tijde uitgevoerd met in achtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Het personeel van Groeneweg is opgeleid met het VCA-diploma. Wij beschikken over eigen hoogwerkers die ingezet kunnen worden waardoor we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Groeneweg BV wast al het glas, zowel binnen als buiten. Dit kan volgens afspraak, op afroep of volgens een vooraf opgestelde (jaar)planning.

Gevelreiniging vraagt specialisme. Met een zorgvuldige voorbereiding en onderling overleg met de opdrachtgever wordt er een plan van aanpak opgesteld. Met behulp van het nodige materieel wordt, met inachtneming van alle maatregelen betreffende de veiligheidsvoorschriften, de gevel weer de schone en stralende entree van het bedrijf, zoals iedereen graag ziet.

Meer informatie?

 1. Voorkeur voor contact via
  Invalid Input
 2. Naam(*)
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. E-mail(*)
  Invalid Input

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV

Wij zijn u graag van dienst!

E-mail
info@groeneweg-smb.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor

Ga naar boven
JSN Blank template designed by JoomlaShine.com